07/11/2017

30ena CURSA DE CICLOCRÒS DE SANT JOAN DESPÍ

Diumenge es va disputar a Sant Joan Despí, la 30ena cursa de ciclocrós. En un circuit de 2,2 quilòmetres les diferents categories participaven a les seves respectives distàncies. La secció de ciclisme Jufré Vic ETB i va participar amb diferents corredors de diferents categories. En categoria junior Isaac Vilarrasa va ser 7è, Marc Ortiz 9è, Raul Sebastianes 11è, i Arnau Fonollosa 10è. A la categoria sub 23 Arnau Sirera va ser 3er. A les categories més petites també van participar amb bons resultats. Aleix Casanovas 2on aleví i Roc Cubi 3er. Marc Albaladejo 3er principiant i Jan Casanovas 4rt. I en cagtegoria prebenjamí, Gil Clapés va ser segon i Pol Albaladejo quart.