31/01/2018

COMENÇA LA TEMPORADA DE CARRETERA LA SECCIÓ DE CICLISME JUFRÉ VIC ETB

Aquest passat cap de setmana la secció de ciclisme Jufré Vic ETB, ha estat present en tres fronts. Dues curses socials i una sortida cicloturista. Anem per parts
Diumenge es va disputar a Palafrugell la cursa del Pa, una cursa social de 107 quilòmetres on van prendre part alguns ciclistes de la secció. Arnau Fonollosa va ser primer junior, Arnau Pericas 20è elit i Jordi Fonollosa 14è màster 40.
El mateix diumenge a Mont-Roig, es va celebrar la cursa social de Tarragona una prova de 78 quilòmetres on en Raül Sebastianes va ser segon de la categoria junior.
I per acabar, també el diumenge es va fer una sortida amb la secció cicloturista Jufré Vic ETB. El recorregut d’aquesta sortida va ser de la Garriga a Vic pujant per collformic un total de 62 quilòmetres que van poder gaudir una bona grupeta.