08/05/2018

ÈXIT TOTAL DE LA VIC OSONING KIDS DE BTT

La pluja no va impedir que uns 260 corredors participessin a la Vic-Osoning Kids,  que va acollir la zona esportiva de Vic aquest diumenge al matí. La prova va comptar amb corredors de diferents categories i dos circuits. En el circuit de 1,2 km, hi van participar les categories Prebenjamí fent una volata i Benjamí amb dues voltes. En el circuit de 2,5 km, les categories Principiants amb dues voltes, Aleví amb tres votles i Infantil amb cinc. La prova va comptar amb la participación de clubs de BTT de tot Catalunya. Els corredros de l’escola Jufré Vic ETB van particpar amb molt bons resultats i van ser un nombre important.