22/05/2018

KIDS CUP I CAMPIONAT PROVINCIAL BCN BTT A SANT QUINTÍ DE MEDIONA

Diumenge 21 es va celebrar a Sant Quintí de Mediona el campionat provincial de Barcelona coincidint amb una nova prova de la Kids Cup Barcelona. En ella, Adrià Franquesa en infantils i Jan Casanovas en principiants van ser campions provincials de BTT de Barcelona.
L’Adrià s’hi va proclamar aconseguint una nova victòria en la seva categoria, mentre que en Jan va quedar segon a la seva categoria. Entre els alevins, cal destacar el 4t lloc de Martí Pratginestós i 6è d’Aleix Casanovas, mentre que Laia Cercuns va ser 4a fèmina infantil.
A les proves de l’Open Barcelona BTT de la mateixa Tuixonada Xtrem de Sant Quintí, l’equip Jufré Vic-ETB va rematar una molt bona jornada amb el 7è lloc cadet de Lluc Macia i la actuació del monitor Oriol Sirera, que va ser el 8è sub23 classificat a la prova reina de la jornada.