19/09/2017

LA SECCIÓ DE CICLISME COMPETEIX AL LLARG DEL CAP DE SETMANA

COPA CATALANA INFANTIL DE CICLISME

El passat cap de setmana es va disputar a Vilanova i la Geltrú, una prova més de la copa catalana infantil de ciclisme, la cinquena Cursa Isaac Galvez. La secció de ciclisme Jufré Vic ETB i va participar amb diferents esportistes que van completar les voltes al circuit de 1,3 quilòmetres respectivament. Els resultats van ser els següents, Ilde Jimenez 4rt prebenjamí, Ivet Codinach 1ª prebnejamí, Lluna Jimenez 4rt benjamí, Teia Codinach 2ª principiant i Biel Font 17è infantil.
També a es va disputar la mateixa cursa de cadets on els ciclistes feien 45 quilòmetres al circuit de Vilanova i la Geltrú i els dos integrans de l’equip Jufré Vic ETB que van participar van ser Bernat Isach, que va ocupar el 19è lloc de la general i Sergi Moya el 24è.

BTT COPA CATALANA DE LA ROCA DEL VALLÈS

El cap de setmana es va celebrar a la Roca del Vallès una prova de BTT on la secció de ciclisme Jufré Vic ETB, i va tenir molta representació aconseguint molt bons resultats. Queralt Cubí 3ª prebenjamí, Pol Albadalejo 12è Prebenjamí, Roc Cubí 2ª principiant, Marc Albaladejo 10è principiant, Jan Casanovas 11è principiant, Abril Ricart 4ª principiant i Aleix Casanovas 14è aleví.

PEDALADA POPULAR DE BTT DE SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

Diumenge es va dur a terme la tradicional pedalada de Santa Eulàila de Riuprimer on molts nens de l’escola Jufré Vic ETB i van participar. L’escola també va muntar un circuit d’habilitats per  a tothom.