29/04/2018

EL CN VIC ETB DOMINA ELS CAMPIONATS D’OSONA DE NATACIÓ

El dissabte a la tarda es va disputar a la piscina del CN Vic-ETB l’última jornada dels campionats d’Osona de natació. El club amfitrió, el Vic ETB, va ser el gran dominador, va aconseguir 9 medalles d’or de les 12 possibles i va aconseguir 18 podis de les diferents categories.
A l’última jornada els prebenjamis van nedar 50 lliures, els benjamins i alevins 100 estils els infantils, juniors i absoluts van nedar 50 metres de cada estil.
Els nedadors que van pujar el podi del Vic ETB en les diferents categories van ser: Marc de la Mora primer prebenjamí, Isaac Povedano segon, Aina Quintana primera prebenjamí i Emma Martín segona. Pau Montaña campió benjamí i Júlia Martín també primera a la mateixa categoria. Ivan Jiménez primer aleví, Mar Casals tercera aleví. Jaume Meinhartd campió infantil i Pau Pagès tercer. Mireia Montaña segona infantil. Jan Moreno campió junior i Martí Fontdevila tercer. Ona Costa primera junior, Erika Royo segona junior i Lídia Quero tercera. Hugo campió absolut i Neus Armengou segona absoluta.