22/04/2018

ELS EQUIPS DE NATACIÓ A DUES BANDES

Dissabte el CE Mediterrani va acollir la sisena etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona que aquest any també és la primera jornada de la Copa Catalana de clubs Absoluta. Dues competicions i molta més emoció, perquè aquesta nova etapa del Circuit és una competició per equips, és una competició per saber quins són i com es classifiquen els 24 millor equips de natació de Catalunya.
El format de competició és absolutament nou i innovador i en les dues sessions del CEMediterrani es podràn veure els quarts de final i les semifinals de la Copa Catalana de Clubs Absoluta i al final de la competició coneixerem els dos campions, noi i noia del Trofeu Sant Jordi. La segona jornada de la Copa Catalana de Clubs Absoluta serà el Trofeu del CN L'Hospitalet, el 26 de maig. L’equip absolut del Vic ETB i va participar fent un bona actuació i va aconseguir el segon lloc del grup 3.

Grup: 3 Puntuació