02/08/2017

MARTÍ RANEA CAMPIÓ D’ESPANYA A LA PROVA DE 400 ESTILS I SUBCAMPIÓ AMB 200 ESTILS

El llarg de la setmana passada es van disputar els campionats d’Espanya infantils de natació a Màlaga. El CN Vic ETB i va participar amb dos nedadors, va destacar en Martí Ranea que es va proclamar campió d’Espanya a la prova de 400 estils amb un temps de 04.39.77. A la prova de 200 estils també va aconseguir medalla aquest cop la de plata fent un temps de 02.12.33. A la prova de 100 papallona va fer final i va acabar 6è i a la prova de 100 esquena va fer el 24è. La Ivet Macià va nedar dues proves, aconseguint nedar la final dels 200 esquena i fent el 9è lloc i la prova de 100 esquena va fer 12ª.