17/04/2018

TXELL DOMÈNECH CAMPIONA D’ESPANYA JUNIOR DE NATACIÓ

Del 7 a l’11 d’abril es van disputar a Màlaga els campionats d’Espanya absoluts i juniors de natació. El CN Vic ETB i va participar amb dos nedadors la Txell Domènech i en Martí Ranea.
La Txell va aconseguir la victòria a la prova de 100 lliures i es va proclamar campiona d’Espanya junior amb un excel·lent temps de 00.57.82. També va pujar el podi a la prova de 200 estils aconseguint la medalla de bronze. A la prova de 50 lliures i 100 braça va ser cinquena i a la prova de 400 estils quinzena, així doncs va realitzar un gran campionat, nedant 5 finals i aconseguint dues medalles.

En Martí Ranea va aconseguir el millor resutat a la prova de 200 estils on va quedar setè de la categoria junior. A la prova de 100 esquena va ser 25è i a la prova de 100 papallona 22è. A la prova de 400 estils va ser desqualificat.