16/10/2017

DESÈ LLOC DE LA VERO AL CAMPIONAT DEL MÓN IRONMAN DE HAWAII

Dissabte es va disputar a Kona, una illa de Hawai l’Iroman més famós del món, es va celebrar el campionat del món Ironman, i la triatleta del CN Vic ETB, Veronica Aveni, i va participar aconseguint un excel·lent resultat i acabant la prova en desena posició del seu grup d’edat, 40-44, amb un temps de 10h 34min 45segons. La Vero va fer una gran cursa marcada per la forta calor i l’alta humitat que van fer que encara fos més dur les distàncies a completar, 3800 metres de natació, 180 quilòmetres de bici i 42 quilòmetres de cursa a peu. Al segment de natació va tenir un problema amb les ulleres que se l’hi van trencar i aquest fet va provocar que perdes una mica de temps, al segment de bici i córrer, va anar aguantant un bon ritme fins a acabar en desè lloc de la seva categoria.