18/07/2016

EL CN VICETB SEGON EL CASA TIÓ TRIATLÓ D’OSONA PER EQUIPS JOAN RUVIRETA GUANYA EL TRIATLÓ IÑAKI BALDELLOU SEGON.

Diumenge el matí es va celebrar, la quarta edició del CASA TIÓ triatló d’Osona. Un cop més el CN Vic ETB, va organitzar una prova amb èxit esportiu i organitzatiu. Més de 450 triatletes van prendre part a la sortida al Club Nàutic Vic Sau, per fer el primer segment de 750 metres de natació. El segon tram de 24 quilòmetres de bici fins a la plaça de Vic, per acabar els 5,7 quilòmetres de cursa a peu pel centre històric de Vic. El triatló era campionat de Catalunya per equips.

El CN Vic ETB va ser segonm en categoria masculina, el guanyador va ser el l Prat Triatló, els 4 triatletes del Vic que van puntuar van ser Iñaki Baldellou, Joan Ruvireta, Ramon Salvans i Arnau Serradesanferm. El tercer equip masculí va ser el Mataró

El triatló individual també va ser dominat pels triatletes del Vic en categoria masculina, Joan Ruvireta  es va imposar a Iñaki Baldellou, el tercer classificat va ser en Guillem Rojas de Prorunners.

En categoria femenina la guanyadora va ser Eva Ledesma, per equips es van endur la victòria el Fastriatlhon.