18/10/2016

IÑAKI BALDELLOU A UN PAS DEL PODI AL CHALLENGE DE MALLORCA

Dissabte el matí es va disputar a Paguera, Mallorca, el triatló de mitja distància, 1900 metres de natació, 90 quilòmetres de bici i 21 de cursa a peu. La prova era una més del calendari internacional Challenge, prova de nivell europeu i de molt nivell. El triatleta del CN Vic ETBIñaki Baldellou, que participava a la categoria Professional, va acabar quart, a un pas del podi, va fer una gran cursa i en tot moment va lluitar pel podi, gran part de la cursa a peu va anar tercer i no va ser fins l’últim quilòmetre i mig que el va passar, Jordi Garcia, i va fer que acabes quart. Una bon posició per la lluita del ranking europeu que esta disputant l’Iñaki, on li queda l’última prova a Sardenya a finals del mes d’octubre.