02/05/2017

L’EQUIP MASCULÍ DE TRIATLÓ CINQUÈ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

Diumenge el matí es va celebrar al Prat del Llobregat, el campionat de Catalunya de triatló per equips. Per culpa de la mala mar, no es va poder fer el tram d’aigua, i finalment es va fer 300 metres de cursa a peu, 20 quilòmetres de bici de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu. L’equip elit masculí va ser cinquè classificat a només 20 segons del segon classificat el CN Minorisa, el guanyador va ser el Fasttriatlon. L’equip del CN Vic ETB, estava format per Pep de la Mora, Pau Moreno, Joan Ruvireta, Ramon Salvans, Arnau Serradesanferm, Toni Manzaneque i Joan Ruvireta. En categoria elit femení l’equip format per Núria Peix, Karla Rosell i Mertixell Bou van fer les onzenes.