30/05/2017

MARTA SÁNCHEZ 26ª A LA PROVA DE LA COPA DEL MÓN DE MADRID

El diumenge es va celebrar a Madird una prova de la copa del món de triatló, i la triatleta del club, Marta Sánchez i va participar aconseguint un meritori 26è lloc. El triatló es va disputar pel centre de Madrid, un triatló distància olímpica, 1500 metres de natació a la casa de campo, 40 quilòmetres de bici de carretera i 10 quilòmetres de cursa a peu. La Marta estava molt contenta del resultat tenint en compte que fa un més va tenir un accident entrenant i va estar lesionada un temps. Amb aquesta posició va aconseguir punts pel rànquing internacional.