27/03/2017

MARTA SÁNCHEZ A LA COPA D’EUROPA DE GRAN CANÀRIA

Diumenge el matí es va disputar a Las Palmas de Gran Canàries, una prova de la copa d’Europa de triatló, la triatleta del club Marta Sánchez i va participar. La prova era distància olímpica, 1500 metres de natació, 40 quilòmetres de bici de carretera i 10 quilòmetres de cursa a peu. El nivell de la prova era molt bo, destacant a la britànica Lucy Hall, guanyadora de la copa del món de Cape Town 2017,i segona classificada a la prova d’aquest diumenge per darrere de la guanyadora la també britànica Jessica Learmonth. La triatleta del CN Vic ETB va fer una excel·lent actuació acabant a la tretzena posició final, des del primer segment va estar al capdavant de la cursa lluitant amb les 15 primeres, acabant amb molt bones sensacions a la cursa a peu. Va ser la quarta classificada espanyola de totes les que participaven.