23/10/2017

MARTA SÁNCHEZ GUANYA EL HALF TRIATLÓN EIVISSA

ARNAU SERRADESANFERM SUBCAMPIÓ D’ESPANYA SUB 23 AL TRIATLÓ DE LLARGA DISTÀNCIA

Aquest diumenge es va disputar a Eivissa, el campionat d’Espanya de llarga distància de triatló i la copa d’Espanya de triatló de mitja distància. El CN Vic ETB i va participar en les dues proves amb bons resultats.
Marta Sánchez, va guanyar el triatló de mitja distància amb molta autoritat, més de 20 minuts d’avantatge a la segona classificada. Des del primer segment els 2000 metres de natació va anar per davant, i a cada segment va augmentar la diferència, els 80 quilòmetres de bici de carretera i els 20 de cursa a peu.
Al campionat d’Espanya de llarga distància Arnau Serradesanferm va acabar el 39è absolut i el segon de la seva categoria sub 23, amb un temps de 7h, també i va participar Jordi Ramos que va acabar el 59è de la general amb un temps de 7h 23 min. Marc Gracia va abandonar per problemes a la natació.