19/03/2018

MARTA SÁNCHEZ TOP 20 A LA COPA D’EUROPA DE TRIATLÓ DE LES CANÀRIES

Diumenge es va celebar a Las Palmas de Gran Canària, una prova de la copa d’Europa de triatló. La triatleta del club Marta Sánchez i va participar i va aconseguir el 20è lloc en una prova amb  nivell europeu. La Marta va estar en tot moment dins la prova i lluitant a les primeres posicions de la cursa. La prova era de distància esprint, 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu. Bon inici doncs de la Marta que aquesta setmana competeix a Quarteira, Portugal, una altra prova internacional.
El mateix diumenge també es va disputar un triatló olímpic classificatori pel campionat d’Espanya i la triatleta del club Vero Aveni, va ser tercera de la general i va aconseguir classificar-se pel campionat d’Espanya.