03/04/2017

NAN OLIVERAS I LAIA CONESA GUANYEN EL DUATLÓ CIUTAT DE VIC

Diumenge el matí es va disputar a Vic la setzena edició del duatló de carretera organitzat pel CN Vic ETB. Un total de 250 duatletes van prendre part a la sortida per completar els 7 quilòmetres de cursa a peu, 33 quilòmetres de bici de carretera i els 3 quilòmetres finals de cursa a peu. El duatló enguany era campionat nacional de Catalunya per categories i campionat de Catalunya Universitari.
El guanyador absolut va ser l’olotí Nan Oliveras (TGCBINN) que van tenir una lluita aferrissada fins al final amb els duatletes  Isam Mounir (TRICBM) segon classificat i Erik Merino (CN REUS PLOMS) tercer classificat. En categoria femenina la guanyadora va ser Laia Conesa (FASTTRIATLON). El campió de Catalunya Universitari va ser Erik Steninger  (UPC) i en categoria femenina Blanca Valles (UdLleida).