26/06/2017

VERONICA AVENE GUANYA EL TRIATLÓ B DE BANYOLES

Diumenge es va disputar a Banyoles el triatló distància B, 1900 metres de natació a l’estany de Banyoles, 90 quilòmetres de bici de carretera i 21 quilòmetres de cursa a peu. La triatleta del club Veronica Avene va ser la guanyadora absoluta femenina, en tot moment va dominar la prova i des del primer segment de natació ja va anar al capdavant de la prova. En categoria masculina Martí Quer va finalitzar 7è, Jose Luis Alvarez 46è i Marius Blanch 55è, ells tres van aconseguir el 6è lloc per equips. També va finalitzar la prova Andreu Meses.