21/03/2017

CAP DE SETMANA INTENS A LA SECCIÓ DE CICLISME

COPA CATALUNYA INFANTIL DE BTT

Dissabte el matí es va disputar a Vilajuïga, Alt Empordà, la Copa Catalunya Infantil de BTT, la secció de ciclisme Jufré Vic ETB i va participar amb un bon nombre de ciclistes. La prova es desenvolupava en un cricuit de 2000 metres, i feien diferent voltes segons la categoria. Els resultats van ser els següents, categoria prebenjami, Pol Albaladejo 11è, categoria benjamí, Marc Cuatrecasas 21è, categoria principiant Marc Albaradejo 10è, i en categoria aleví femení la Sílvia Cuatrecasas va ser tercera.

KIDS CUP BARCELONA

Diumenge el matí a Sant Vicenç dels Horts es va celebrar la kids cup de BTT, un cop més hi va haver una bona participació de la secció de ciclisme Jufré Vic ETB. A la categoria principiants Roc Cubi va guanyar i Jan Casanovas va ser 8è, Marc Albaladejo va ser 13è. A la categoria aleví, Aleix Casanovas va ser 15è. En categoria Infanitl LLuc Coma va ser 5è, Marc Codinach 13è, Adrià Franquesa 14è i Nil Llopart 20è.

COPA CATALANA CADETS DE CICLISME

Diumenge el matí al barri de Sants de Barcelona es va celebrar una prova de la copa catalana de ciclisme de carretera. L'equip cadet del Jufré Vic ETB i va participar aconseguint els següents resultats, Bernat Isach 18è, Arnau Folch 20è, Guillem Camps 24è, Sergi Moya 29è i Bernat Tarrés 34è. La prova es disputava en un circuit d'un quilòmetre i van donar 40 voltes.