20/01/2020

ÀNEU FERRER MEDALLA DE BRONZE ALS 200 ESQUENA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN ABSOLUT

De dijous fins diumenge s’ha disputat a la piscina del CN Terrassa els Campionats de Catalunya Open  Absoluts Open de  natació.
El CN Vic ETB i va participar amb 6 nedadors aconseguint uns bons resultats, una medallad e bronze, 5 finals A i 8 finals B, anem per parts.
La més destacada va ser l’Àneu Ferrer que va fer medalla de bronze a la prova de 200 esquena i va nedar la final A de 200 papallona 6ena, 50 esquena 7ena i 100 esquena 6ena.
L’Ivet Macià va nedar la final A de 100 papallona i 200 estils 10ena, i les finals B de 100 crol, 50 i 100 esquena i 50 papallona.
En Pau Pagès va nedar les finals B de 50,100 i 200 braça. En Guillem Codina va nedar la final B de 200 papallona. També hi va participar l’Eudald Tarrats i Ona Planas  que no van entrar a cap final.