08/07/2019

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS DE NATACIÓ A TARRAGONA

De divendres fins diumenge s’han celebrat a Tarragona, els campionats de Catalunya de natació de la categoria Infantil. El CN Vic ETB i ha participat amb 6 nedadors/es. Eudald Tarrats, Uma Panades, Mar Casals, Alba Massana, Marta Baraldès, Mar Bigas i Eillen Molas, nedadora que viu i neda Alemanya i que participa als campionats de Catalunya i Espanya amb el Vic ETB.
Precisament, Eillen ha fet un excel·lent campionat aconseguint 5 medalles d’or, 50,100 i 200 esquena i 200 i 400 estils.
També va destacar Eudald Tarrats va nedar la final A dels 100 braça acabant el vuitè lloc i aconseguint la mínima pels campioants d’Espanya, a la prova de 50 braça va nedar la final B, fent segon i a la prova de 200 braça va nedar la final A aconseguint el tercer lloc i medalla de bronze.