15/07/2019

RESULTATS ESPECTACULARS DEL CN VIC ETB AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR

20 MEDALLES I DIFERENTS MÍNIMES PELS CAMPIONATS D’ESPANYA
De divendres fins diumenge, s’han celebrat a Mataró, els campionats de Catalunya júniors de natació. El CN Vic ETB, hi ha participat amb un equip molt nombrós i aconseguint molt bons resultats. Un total de
Primer dia van destacar les medalles d’or del 4x100 lliures femení, format per Txell Domènech, Ona Planas, Àneu Ferrer i Ivet Macià. En proves individuals Txell Domènech va fer dues medalles d’or, 50 lliures i 200 estils. Martí Ranea, segona amb 200 esquena i tercer amb 100 braça. I l’Àneu Ferrer, tercera amb 200 esquena i segona amb 100 papallona. Ivet Macià no va fer medalles però va ser quarta amb 200 esquena i va fer mínima pels campionats d’Espanya a les proves de 100 papallona i 50 lliures. Pau Pagès va nedar la fina de 100 braça i va ser quart.
 El segon dia cinc medalles més . Txell Domènech primera amb 50 braça, Martí Ranea primer amb 50 esquena, Ona Planas tercera amb 100 lliures i segon lloc al 4x200 lliures femení.
L’última jornada va ser la més prolífica i es van guanyar  vuit medalles més. Or al relleu 4x100 estils femení, or de la Txell Domènech a la prova de 200 braça i plata amb 50 papallona. Martí Ranea or a la prova de 100 esquena i plata a la prova de 50 papallona. Àneu Ferrer segona a la prova de 100 esquena i a la mateixa prova l'Ivet Macià tercera i medalla de plata i mínima pel campionat d'Espanya d'en Pau Pagès a la prova de 200 braça.

També van participar i van aconseguir millorar les seves marques,  Jaume Meinhardt, Enric  Macià, Pau Parareda, Carola Baronet, Mireia Montaña, Guillem Codina, Pau Ortega i les nedadores absolutes, Aina Blancafort, Neus Armengou, Erika Royo.