16/07/2018

GENÍS GRAU I SARA LOEHR GUANYADORS DEL TRIATLÓ D’OSONA

Diumenge es va celebrar la sisena edició del triatló d’Osona. En Genís Grau (Prat Triatló) que fa una setmana es va proclamar campió d’espanya ho va fer amb un temps de 1h 12 min, treient 35 seg al seu perseguidor, Arnau Montiel (CN Monorisa), i 1 min 34 seg al terceer classificat Erik Steninger( Prat Triatló). Els tres altetes van encapçalar el grup des del principi.  La guanyadora femenina va ser Sara Loehr(Roquets), i el va completar Clàudia Luna (CN Mataró) i Clàudia Pérez (CN Sabadell). El triatló era campionat de Catalunya Universitari, i el guanyador va ser Erik Stenninger, seguit d’Enest López i tercer Sergi Jurado. Van participar 330 triatletes i destacar els més de 120 voluntaris per poder a terme la prova.