14/06/2011

TRIATLONS BLANES, MANRESA, L'ESTARTIT I ZARAUTZ = 8 PODIS CN VIC-ETB

Serà recordat el cap de setmana del 11 i 12 de juny de 2011 a la secció de triatló del CN VIC-ETB, el resultat final han estat 8 podis ales diversos triatlons. Anem per parts:

TRIATLÓ DE BLANES

La jornada del diumenge 12 va començar amb la I triatló sprint de Blanes, i és en aquesta prova on es van aconseguir els èxits més importants:

Verónica Aveni va guanyar la prova aprofitant-se de la seva bona cursa a peu, però no va ser sola al podi, Núria Peix va assolir la 3a. posició absoluta i la 1a. a la categoria junior.

També l'equip femení va guanyar la classificació per clubs, a part de la Verónica i la Núria cal destacar la 5a. posició absoluta de Mª Dolors Vila, fet que va afavorir que la secció femenina de CN VIC-ETB guanyés amb gran autoritat.

TRIATLÓ DE MANRESA

El dissabte 11 de juny es va disputar al parc de l'agulla, el XIII triatló ciutat de Manresa. Els més destacats van ser els triatletes més joves de la secció:

En categoria júnior cal destacar la 2a. posició de Xavi Parareda en la seva primera triatló, i la 3a. posició de Marc Vila.

En categoria cadet, en Roger Sellés va fer la 3a. posició final i en Nil Masnou la 5a. posició.

IRON TRAIL ILLES MEDES

Diumenge al matí a la localitat costanera de l'ESTARTIT es va disputar aquesta original prova, es tracta de fer 1800m. de natació, 20qm. en BTT i 13qm. de cursa a peu però de manera fraccionada, és a dir, amb descans entre prova i prova.

Doncs bé, el guanyador va ser el gran Agustí Roc (especialista en curses de muntanya), en segon lloc Didac Cuadros i en tercer lloc el triatleta del CN VIC-ETB Marius Blanch, que va aprofitar la regularitat en les tres proves per pujar al podi.

TRIATLÓ DE ZARAUTZ

També dissabte es va disputar la 25a. edició de la triatló de Zarautz, aquesta mítica prova del calendari nacional és reconeguda per la seva gran organització, el seu increïble ambient i com no, el palmarès dels triatletes que hi participan.

700 inscrits van pendre part a la sortida i 6 triatletes del CN VIC-ETB van ser presents a la mateixa, i tots ells van creuar la linea de meta, els més destacats van ser: