03/05/2017

BONS RESULTATS DE LA SECCIÓ DE CICLISME

COPA CATALANA CADET DE CICLISME

Diumenge el matí a Sabadell es va celebrar el 21è Memorial Fidel Bagan de ciclisme, prova puntuable per la copa catalana cadet, la prova era de  54 quilòmetres . L’equip Jufré Vic ETB i va participar amb els 5 ciclistes de la categoria. Els ciclistes cadets del nostre club van demostrant que cada vegada més la seva actitud dins les curses és més bona i estan en tot moment amb opcions de disputar la victòria. El millor classificat va ser Bernat Isach 12è, Sergi Moya 14è, Arnau folch 16è, Arnau Casadesus 23è i Bernat Torres 33è.

27è TROFEU PRIMAVERA D’OLOT

Dissabte es va celebrar a Olot, el Trofeu Primavera, Memorial Josep Mª Carrera, cursa de BTT, per les categories més petites. La secció de ciclisme Jufré Vic ETB i va participar amb bons resultats. Ilde Jimenez va ser segon a la categoria prebenjamí. Lluna Jimenez va participar ala categoria benjamí. Marc Albaladejo va ser 7è a la categoria principiants i Biel Font 22è a la categoria inantil.

OPEN BTT- VALL DE LORD

Dissabte es va celebrar una prova de l’open de BTT a la localitat de Sant Llorenç de Moru. Es donaven diferents voltes a un circuit, en categoria principiant Marc Albaladejo va ser 2on classificat per darrere de Martí Martinez de Bicis Esteve. Van completar un total de tres voltes.