24/04/2017

NÚRIA PEIX TERCERA AL TRIATLÓ ESPRINT DE BLANES

Diumenge el matí es va disputar el triatló distància esprint de Blanes, 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu. El triatló era puntuable per la lliga de clubs, i el CN Vic ETB, i va participar amb diferents triatletes. Núria Peix va ser tercera absoluta femenina, per darrere, Laura Gomez i Anna Flaquer. També van pujar el podi, Pep de la Mora guanyador de la categoria veterà 1 i Miquel Castillo tercer de la categoria veterà 2. Per equips masculí el Vic ETB, va aconseguir el cinquè lloc de la general.