19/09/2016

EL CN VIC ETB MASCULÍ TERCER PER EQUIPS AL TRIATLÓ DE SANT POL.

Diumenge es va disputar a Sant Pol de Mar, el triatló esprint, puntuable per la lliga de clubs i el circuit català de triatló. El CN Vic ETB, va participar i va aconseguir pujar el podi per equips masculí aconseguint la tercera posició per darrere el Fasttriatlhon i el Prat. Els tres triatletes que van puntuar per equips van ser Pep de la Mora, 11è, Ramon Salvans, 14è i Arnau Serradesanferm 18è. Una prova més l’equip masculí lluita i aconsegueix pujar al podi. També i van participar: Pau Moreno, Marc Gracia, Jordi Ramos, Jose Luis Alvarez, Nil Masnou, Ruben Masnou, Xavi Padrós, Ricard Blancafort, Jordi Rivas, Xevi Creus, Marc Godayol, Enric Corder, Ricart Garcia.