30/05/2016

MARXA CICLOTURISTA JUFRÉ RIUPRIMER.

El mític ciclista, Miguel Induráin, protagonita de la quarta edició de la prova organitzada per Josep Jufré, Ajuntament de Riuprimer i el CN Vic ETB. Va tornar a ser un èxit, la presènica de Miguel Induráin, entre els 600 ciclistes que van poder participar a la cursa va aixecar molta expectació. Amb la sortida i arribada a Santa Eulàlia de Riuprimer hi havia dos recorreguts per fer un de 103 quilòmetres i un de 156. Miguel Induráin declerava “ una cursa molt bonica, però dura, ja m’ho havien dit però ho he porut comprovar”.
Tot i que la marxa no era competitiva, puntuava pel XIX circuit de Llarga distància. La marxa va finalitzar amb un dianr entre els participants que es va fer a la pista del pavelló de Santa Eulàlia.