09/10/2013

DUATLÓ ALTA MUNTANYA DE NÚRIA: “Victòria equip masculí VIC-ETB i podis per Padrós i Casals”

El passat diumenge 06 d'octubre es va disputar una nova edició del duatló d'alta muntanya més emblemàtic de Catalunya, prova que uneix Queralbs-Fontalba(11KM.) en BTT, Fontalba-Puigmal-Núria-Fontalba(14KM.) a peu i Fontalba-Queralbs(11KM.) en BTT.

Prop de 300 duatletes es van donar cita a la sortida, entre ells 3 del VIC-ETB on el més destacat va ser Xavi Padrós que després d'una gran cursa es va classificar en 4rt. lloc absolut i 1r.Vet I. Acompanyant al podi com a 2n.Vet II en Toni Casals fent també 10è.abs. i el trecer VIC-ETB va ser Joan Baget com a 82è. classificat.

L'equip format per aquests 3 duatletes va aconseguir imposar-se a la classificació masculina per equips, fet mai aconseguit al VIC-ETB.