20/06/2011

Ester Ferrer i Toni Casals podi a Balaguer.

El passat dissabte 18 de juny de 2011, 3 triatletes del CN VIC-ETB van disputar a Balaguer el triatló de mitja distància (1900/90/21).

Ester Ferrer va creuar en 2a. posició per l'arc de meta situat a la vora del riu Segre. L'Ester va sortir de l'aigua en 5a. posició (37'), va baixar de la bici en 3a. posició a 6' de la 2a. classificada, i el seu fort ritme a la cursa a peu va fer que pujés al segon graó del podi amb un temps total de 05:44:15.

També van participar:

Jordi Puigdollers 45è clas.
Marius Blanch 97è clas.

L'endemà i també a Balaguer es va disputar una nova edició de l'exigent Triatló de muntanya de Balaguer (750/20/5), campionat nacional de catalunya absolut.

El més destacat va ser el darrer fitxatge de la secció, el veterà Toni Casals que va fer 2n. de la seva categoria i 16è a la general.

També destacar l'actuació de la Maria Tolosa, que després de 5 anys sense fer una triatló va tornar amb una més que meritòria 5a. posició.