12/06/2014

TRAIL TRIATLÓ ILLES MEDES. Els Trinosaures Tarrats/Casals/Montaña 2ns. per relleus!

El diumenge passat es va disputar la VI edició de la Trail Triatló Illes Medes, parc Natural del Montgrí. Aquest triatló te un al grau de complicació tècnica tant en la part de BTT com en la part de running ,degut al recorregut per  terrenys pedregosos i pels desnivells que tenen les dues curses.

El nostre club i va participar tant a nivell Individual Marius Blanch, com a nivell d’equips. El nostre equip estava format per tres corredors veterans( pares de nedadors del nostre club) l’Eduard Tarrats, en Toni Casals i l’Enric Montaña que finalment quedaren en segona posició de la general d’equips.

L’Eduard va ser el primer a fer el relleu a la part d’aigua, 1800m que al final acabaren sent mes de 2300 degut a la males condicions climàtiques, amb mar de fons i boira. L’Eduard , especialista en natació, va sortir 6e de la general de l’aigua, passant el testimoni amb en Toni Casals a la part de BTT.

Toni que es un gran triatleta del nostre club i gran especialista en curses de BTT, va fer una importantíssima 2ona posició en el relleu pedregós, situant l’equip en 5ena posició de la general. Finalment li va tocar el relleu a l’Enric especialista en running, sobretot per terrenys tant tècnics com aquests.

L’Enric va conservar la 4art posició fins a la ultima pujada (les antenes), en la qual es va veure sobrepassat per 4 corredors perseguidors. Tot i així en el últim descens, que era verticalment per la carena fins a la platja l’Enric va recuperar aquestes 4 posicions efectuant una espectacular baixada per un terreny tant i tant tècnic com aquell, deixant el nostre equip en 2ona posició per equips i 4arta posició de la general.

En Marius va tenir una altre sort. Va sortir 4art de la general efectuant una excel·lent cursa en el tram de natació. En la part de BTT, i quan anava juntament amb en Toni, va punxar al Km 5, degut al terreny pedregós. Un cop arreglat la punxada, va tornar a punxar al Km 12, havent d’abandonar la cursa quan anava 6e de la general i 4art de la classificació individual.