29/06/2021

ANNA RAMIREZ CAMPIONA D’EUROPA D’ULTRAMARATÓ MTB

Dissabte es va celebrar la prova a la localitat de Vielha, una de les proves més dures del calendari amb 213km i més de 6000m de desnivell acumulat.
L’Anna va para el  cronòmetre amb 11h i 54’, aconseguint així també el record femení!
Marc Solà també i va participar en categoria èlit, aconseguint aixií finalitzar la prova i completant l’objectiu!

Diumenge passat es va disputar el Campionat de Catalunya Infantil a Canyelles (El Garraf).
Un dia rodó per l’equip d’infantils, molt bon treball de tots els nens i nenes que un dia més van demostrar el seu esforç i la passió pel món del ciclisme.
Destaquem els campions i campiones de Catalunya en categories fèmines pre-benjamí (Jana Estany), campió (Marc Dantí) i subcampió (Nil Molano) en principiant, aleví (Santi Vall)