28/09/2020

BON CAP DE SETMANA DE LA SECCIÓ DE CICLISME

BONA ACTUACIÓ DE L’EQUIP CADET DE CARRETERA

Penúltima competició de la Copa Catalana de cadets de carretera de la temporada a Sant Vicenç dels Horts.
Molt bona carrera de tots els integrants del equip Jufré Vic-ETB, aconseguint així acabar primers per equips i entrant 3 corredors dins el top10 de la general.
També es van estrenar dos infantils de segon any, on van aprendre molt i van fer molt bona cursa.

SCOTT MARATHON CUP BTT

Dissabte es va celebrar la segona prova de la Scott Marathon Cup a Girona. Molta participació on els recorreguts transcorrien pels voltants de la ciutat, amb molt singletrack i una primera part de pista per estirar el grup.
Destaquem la primera posició èlit de la nostre corredora Mar Soler, on també s’ha posar líder de la clasificación general.

COPA  CATALANA  INTERNACIONAL BTT

Diumenge es va disputar la Sea Otter Europe a Girona, prova de BTT puntuable per la Copa Catalana Internacional.
Bona actuació de tot l’equip en un circuit on no hi havia lloc per descansar i on la pols va fer molt dura la prova.

CAMPIONATS D’ESPANYA DE PISTA

Aquest cap de setmana es van disputar els Campionats d’Espanya de Pista a Tafalla (Navarra). El nostre cadet Joan Cadena hi va competir amb la selecció Catalana, on va aconseguir una tercera posició als 200m de velocitat individual i segon als 500m, a tant sols 0,06 segons del or.