10/02/2020

BONS RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Diumenge es va disputar la primera carrera de la temporada de la Scott Marathon Cup, a Sant Joan de Mediona. Cursa molt ràpida i dura, amb força desnivell acomulat i una última part de corriols molt divertida.
Pel que fa els nostres corredors, destaquem la primera posició en categoria fèmines èlit de Mar Soler i el 3r lloc èlit d’Oriol Sirera en la distància XCP (Rally), Eloi Garcia va acabar a la 14ena posició júnior. En la distància XCM (Marató) Oriol Gay i Guillem Marsó entraven en una 4a i 5ena posició sub-23.

També tancavem el GP La Selva amb una molt bona acutació per part de l’equip infantil de BTT. La cursa es va celebrar a la localitat de Santa Coloma de Farners.
Pel que fa els resultats, vam fer podis en les categories: fèmines infantil, fèmines aleví, fèmines principiant i fèmines benjamí.