16/03/2021

Cap de setmana complet amb competicions de BTT i carretera

La secció de ciclisme Jufré Vic ETB a diferents fronts.

BTT:

Diumenge es va disputar la segona prova del Open Barcelona i Kids Cup a la finca de La Codina Rural al poble de Sant Bartomeu del Grau.
Un circuit ràpid de 4 quilòmetres i amb força desnivell els esperava als més de 400 participants que van pendre la sortida.

Molta participació de tot l’equip, des de les categories de Promoció fins a Èlit. Companyerisme, esforç i bons resultats per acabar amb un cap de setmana rodó al costat de casa.
Destaquem la 3a posició de Mar Soler en femines èlit, 2a plaça per Zoe Poca en femines cadet i la primera i tercera posició d’Adrià Pericas i Genis Vila respectivament en categoria cadets.
Pel que fa les categories de promoció, podis en: infantil, femines infantil, alevi, principiant i femines principiant.

Carretera:

Dissabte primera cursa de la temporada a Montroig del Camp, en format circuit (15 quilòmetres), on els corredors/es havien de completar-hi 3 voltes.
Entrant a meta amb dos corredors del l’equip al grup principal, Adrià Pericas i Marc Collell. Els altres membres es van veure involucrats per caigudes.

Diumenge també en format circuit al Prat de Llobregat. Marc Collell i Marti Pratginestós es van col·lar a l’escapada, on van aconseguir entrar 6è i 7è respectivament. Molt bona cursa de les femines de l’equip també que dia a dia van aprenent i millorant.