03/04/2016

CAP DE SETMANA INTENS DE L'EQUIP DE CICLISME JUFRÉ VIC ETB

Molta activitat aquest cap de setmana de la secció de ciclisme Jufré Vic ETB,  dissabte van disputar  la cursa Rat Penat Memorial Luís Mayo puntuable pel campionat del Baix Llobregat. La sortida i arribada era a Castelldefels, en categoria cadets Albert Noguer i Guillem Camps, van fer el 25è i 26è respectivament, Arnau Folch el 32è, Arnau Casadesús el  48è. La prova va ser de 37 quilòmetres. Josep Jufré va ser el director de l’equip en aquesta cursa.
Diumenge es va disputar el 27è Campionat Comarcal Baix Llobregat, la sortida era a Sant Vicenç dels Horts. La distància era de 50 quilòmetres. El director de l’equip va ser en Jan Vila. Els resultats van ser satisfactoris, Albert Noguer el 25è, Arnau Folch 27è.