26/03/2019

COPA CATALUNYA INFANTIL BTT VILAJUÏGA I CRITÈRIUM DE SANTS

Dissabte es va disputar a Vilajuïga una prova de la copa Catalunya Infantil BTT, i la secció de ciclisme Jufré Vic ETB i va participar aconseguint bons resultats. Marc Danti va guanyar la categoria benjamí, Lluc Bayés va ser quart, Gil Clapés va ser novè i Pol Albaladejo 14è. En categoria benjamí femení la Queralt Cubi va ser la guanyadora. En principiants Ot Bayés va ser 12è i Albert Marce va ser 24è. A la categoria aleví va Roc Cubi va ser tercer, Marc Alblaladejo 7è, Jan Casanovas 14è, Aitor Martinez 19è i Oriol Danti 24è. I a la categoria infantil Aleix Casanovas va ser 14è i Adrià Pericas 20è.

CRITÈRIUM DE SANTS

Diumenge es va disputar el tradicional critérium de ciclisme de carretera de Sants. El 73è Aniversari club ciclista Catalunya-Barcelona. L’equip cadet de ciclisme Jufré Vic ETB i va participar aconseguint el quart lloc per equips i va destacar en Lluc Coma que va ser setè i l’Adrià Franquesa que va ser 6è cadet1.