19/09/2016

ÚLTIMA PROVA DE LA TEMPORADA DELS CADETS DE LA SECCIÓ DE CICLISME JUFRÉ VIC ETB

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Sant Boi del Llobregat l’ última prova de la temporada de ciclisme, concretament el 27è Campionat Comarcal de Ciclisme del Baix Llobregat. En un circuit de 2 quilòmetres els ciclistes van haver de completar un total de 46 quilòmetres. Els tres representants del Jufré Vic ETB, van tenir una bona actuació. Arnau Folch va acabar el 28è, Guillem Camps el 29è i Albert Noguera el 35è.

TROFEU OLYMPIA DE BTT

Diumenge es va disputar a Sant Gregori (Girona) la primera prova de la Copa Gironina de promoció, amb un gran resultat pel ciclista benjamí  Marc Albaladejo, que va guanyar la prova. La prova de BTT, constava de 2 quilòmetres i el jove ciclista del Jufré Vic ETB, es va imposar per davant de Lucas Strahokinsky del Vilajuïga.