24/12/2013

BONS RESULTATS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Bona actuació  dels nedadors del CN Vic, als Campionats de Catalunya ,Juniors , Infantils, celebrats del 20 al 23 de desembre a les piscines del CN Sabadell.

Destacar les dues medalles de plata de la Samar a les proves de 100 papallona i 200 estils, aixì com  la novena posició a la prova de 200 lliures.

També van aconseguir finals Julio Arribas, 6º amb 100 lliures i 100 papallona . 5º amb 200 papallona i 9º als 200 estils.
Oriol Moreno va fer uns grans  campionats aconseguint final a totes les proves que va nedar i rebaixant les seves marques personals, 6º amb 400 lliures, 8º als 1500 lliures , 7º als 200 crol i desena posició amb 200 papallona.

Dues finals per Alícia Arribas a les proves d'esquena 9º amb 100 i 8º amb 200.
I en Javi Lopez va fer  final amb 200 braça aconseguint la 8º posició, també va nedar una final Neus Armengou  a la prova de 100 papallona que va ocupar la 9º posició.

La resta de nedadors que van participar van ser Aniol Font, Biel Colomer, Carla Martí i Erika Royo.