10/02/2020

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ DE NATACIÓ D’HIVERN

De divendres fins diumenge s’han celebrat al CN Minorisa, a Manresa, els campionats de Catalunya de natació aleví d’hivern. El CN Vic ETB, hi ha participat amb 11 nedadors/es, aconseguint molt bons resultats , millorant moltes marques personals. Destacar la mínima aconseguida per Hudson Ribodi pels campionats d’Espanya d’estiu a la prova de 100 braça.
El campionat era un format nou i la classificació final era la suma d’unes proves combinades i els nedadors/es del  Vic ETB van aconseguir les següents classificacions.

Van aconseguir diploma, Bruna Vinyeta 7ª a les proves combinades de 400 lliures, 200 estils, 50 subaquàtic i 100 papallona. Mariona Clavell 5ª a les proves combinades de 400 lliures, 200 estils, 50 subaquàtic i 100 braça. Laura Santanera 7ª a les proves combinades de 400 lliures, 200 estils, 50 subaquàtic i 100 braça. Pau Montaña 6è  a les proves combinades de 400 lliures, 200 estils, 50 subaquàtic i 200 esquena. La resta de nedadors/es van acabar classificats a les següents poscions, Adriana Buxadé 21ª, Laia Aragón 22ª, Bruna Monedero 15ª, Eric Dominguez 25è, Pau Montaña 6è, Roger Ranea 22è i Martí Nesple 24è.