03/07/2018

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ DE NATACIÓ

De dissabte  fins dilluns es va diputar a la piscina del CN Reus Ploms els  campionats de Catalunya de natació categoria aleví. El CN Vic ETB i va particpar amb sis nedadors que van aconseguir uns bons resultats.>
Judit Aragón va aconseguir la medalla de plata a la prova de 200 papallona i va ser sisena a la prova de 400 estils aconseguint la marca mínima per participar als campionats d’Espanya. L’Ivan Jiménez va ser cinquè a la prova de 1500 lliures i a la prova de 400 lliures va aconseguir la mínima per participar als campionats d’Espanya. També van nedar, l’Uma Panadès, Aniol Calavell, Santi Quero i Alba Massana