29/07/2013

CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL D'ESTIU PONTEVEDRA

Del 23 al 26 de  Juliol s'han disputat els campionats d'Espanya Infantils a les piscines Rio Sur de Pontevedra.

El CN Vic va participar amb  dos nedadors Samar Khacha i Oriol Moreno, els dos acosneguint uns grans resultat destecant la medalla de plata aconseguida per Samar a la prova de 400 estils.

La Samar ha fet el seu millor campionat d'Espanya desde que es nedadora, aconseguint la plata amb 400  estils amb un temps de 05.12.36 i aconseguint dues finals mès 200 estils i 100 papallona millorant amb totes les proves la seva millor marca personal, també va nedar 100 braça on no va poder entrar  a la final.

Per la seva part Oriol Moreno també va fer un gran campionat rebaixant les seves marques a les tres proves que va nedar 1500 lliures amb un temps de 17.51.25, 400 lliures amb un temps de 04.29.63 i 200 papallona  amb un temps de 02.28.71.