19/04/2023

EL CN VIC ETB GUANYA 20 MEDALLES AL MERCAT DEL RAM

Dissabte es va disputar a la piscina del CN Vic-ETB el Trofeu Mercat del Ram de natació, prova puntuable pel circuit Girosona de Trofeus.

Aquesta era al 45a edició del Trofeu i era una edició molt especial perquè era la primera edició Memorial Tomàs Domínguez, entrenador del club que ens va deixar el passat mes d’octubre.

Més de 300 nedadors de 18 clubs diferents van prendre part a la competició en format d’elimintatòries el matí i finals a la tarda. Els nedadors/es del Vic ETB van aconseguir 19 medalles en proves individuals i una al relleu masculí.

Els esportistes que van aconseguir medalla a la seva respectiva categoria van ser:
Eric Casals tercer amb 200 crol
A la prova de 4x50 estils masculí segon lloc i medalla de plata per l’equip format per l’Ivan Jiménez, Eudald Tarrats, Roger Vilamala i LLuc Casas.

Els guanyadors del Trofeu i que es van endur els premis en metàl.lic per ser els que van fer més punts a les seves proves van ser en categoria masculina, primer Eudald Tarrats (CN Vic ETB), segon Toni Ramos (CAN Torelló) i tercer Jordi Vidal (AT.Barceloneta). En categoria femenina la guanyadora va ser Txell Domènech (CE Mediterrani), segona Clàudia Giralt (CN Hospitalet) i tercera Àneu Ferrer (CE Mediterrani).