14/07/2021

FINAL TERRITORIAL BENJAMÍ I PREBENJAMÍ

De divendres a diumenge de la setmana passada es van disputar a la piscina Sílvia Fontana, Tarragona, el campionat territorial benjamí.

El CN Vic ETB i va participar amb 19 nens/es que van fer una molt bona competició. Cap de setmana d’aprenentatges pels més petits i sobretot, noves experiències, competint 17 d’ells per primera vegada en un Campionat de Catalunya, i alguns fins i tot, aconseguint diplomes en les seves respectives finals.

Destecar la 4ª posició del Felip Bennett en la prova dels 100m lliures i a la Q64 (10 anys) o el 8è lloc del Martí Collell a la prova dels 200m lliures (11,5 anys) i felicitar la meritòria participación de: Biel Navarrete, Vinyet Calvo, Magalí Puntes, Rayan Zauki, Wiktor Bukala, Oriol Escarré, Gerard Higueruelo, Dídac Costa, Mar Alvarez, Neus Casany, Berta Garcia, Ariadna Viñolas, Marçal Calvo, Roc Perez, Martí Lleuger, Max Lopez, Biel Quintana