19/07/2022

LLUC CASAS GUANYA 3 MEDALLES AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ DE NATACIÓ

EL CN VIC ETB ACONSEGUEIX 5 FINALS INDIVIDUALS I UNA AMB RELLEU
La setmana passada es va disputar a Jaen, el campionat d’Espanya aleví de natació. El CN Vic ETB i va participar amb 5 nedadors/es on va destacar les tres medalles aconseguides per en Lluc Casas que el reafirma com una de les promeses de la natació espanyola. Va guanya la prova de 200 lliures, plata a la prova de 400 lliures i bronze a la prova de 100 lliures a totes les proves va fer rècord d’Osona i rècord del club. A la prova de 1500 lliures va ser quart.

Els altres nedadors que van participar amb uns bons resultats van ser, Ismael Ayada vuitè amb 400 lliures i plasa de final, 29è a la prova de 100 lliures i 12è a la prova de 200 lliures.

Txell Casas,  10ª amb  400 estils, 25ª amb 100 i 200 crol i 12ª amb 200 estils
Marc de la Mora va nedar la prova de 200 esquena i va ser 25è.

A les dues proves de relleu masculí que van nedar, Lluc Casas, Ismael Ayada, Samuel Picoiu i Marc de la Mora van ser 8ens al 4x200 lliures i 15ens al 4x100 lliures.

Cal destacar que a la classificació per equips masculí van fer els 11ens i segon equip català.