11/04/2017

MÉS DE 500 NEDADORS AL TROFEU MERCAT DEL RAM DE NATACIÓ

Dissabte al matí es va celebrar la 41 edició del Trofeu Mercat del Ram, a les piscines del CN Vic ETB. La jornada del matí van nedar, infantils, juniors i absoluts, era una prova més del circuit de trofeus Girosona de natació. Els guanyadors absoluts van ser Pol Gareta de l’Atletic Barceloneta i Laia Fotntseré del NC Torelló, van ser els dos nedadors amb més punts de la taula FINA. El matí van participar un total de 20 clubs i 270 nedadors. Els nedadors del CN Vic ETB, van aconseguir uns bons resutats destacant els següents nedadors que van aconseguir medalles: Martí Ranea medalla d’or a les prova de 100 papallona i 200 estils, Samar Khacha medalla d’or a les de 100 papallona i 200 estils, Martina Moreno, bronze a la prova de 100 papallona, Jaume Meinhardt, plata a la prova de 100 esquena i 100 lliures, Neus Armengou dues medalles de bronze a les proves de 100 i 200 crol, Aina Costa plata a la prova de 100 esquena i Pau Pagès bronze a la prova de 100 braça, Jan Moreno, plata a la prova de 100 esquena i bronze a la prova de 200 lliures. El relleu masculí de 4x50 lliures va ser segon.

A la tarda va ser el torn per la categoria aleví i benjamí, un total de 16 clubs van participar, amb un total de 260 nedadors. Els nedadors del CN Vic ETB, que van aconseguir pujar el podi van ser, Roger Ranea segon a la prova de 100 papallona, Pau Montaña tercer a la prova de 100 papallona, Judit Aragon or i guanyadora de la prova de 100 papallona, Uma Panadès tercera a la prova de 100 lliures. El relleu masculí benjamí de 4x50 estils va ser tercer i el femení primer.