20/03/2016

OSCAR SAURA I SAMAR KHACHA GUANYADORS DEL TROFEU MERCAT DEL RAM.

Dissabte el matí es va celebrar el Trofeu Mercat del Ram, Circuit DS Girosona de natació, amb més de 300 nedadors de 21 clubs diferents. El Trofeu Mercat del Ram és la tercera etapa de les 4 que composen el Circuit DS Girosona de natació. Els guanyadors van ser Oscar Saura del CN Olot en categoria masculina i Samar Khacha del CN Vic ETB en categoria femenina. Van ser els dos nedadors que van fer més punts a la taula FINA, Oscar a la prova de 200 lliures i Samar a  la prova de 200 estils.
Per altra banda els nedadors del Vic van aconseguir molt bons resultats, destacant les diferents medalles aconseguides un total de 14 , la ja esmentada Samar or a la prova de 200 estils i 100 papallona i bronze a la prova de 50 esquena. Carles Llagostera plata a la prova de 100 papallona, Martina Moreno, or a la prova de 100 papallona, Neus Armengou plata a la prova de 100 i 200 lliures, Oriol Moreno or a la prova de 100 lliures i plata a la prova de 200 lliures, Martí Ranea or a la prova de 100 braça, Aina Costa plata a la prova de 100 lliures, Eduard Aguilar or a la prova de 200 braça i plata a la prova de 200 estils, Jan Moreno plata a la prova de 200 esquena.