18/12/2018

PLUJA DE MEDALLES DEL CN VIC ETB AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE NATACIÓ INFANTIL I JÚNIOR.

24 MEDALLES EN TOTAL, 20 EN PROVES INDIVIDUALS I 4 EN RELLEUS.

Del 14 al 17 de desembre s’han disputat  els campionats de Catalunya de natació d’Hivern de les categories júnior i infantil. El CN Vic ETB i va participar amb 18 nedadors/es de les diferents categories i va aconseguir un resultat històric pel club. Ni més ni menys que 24 medalles, 20 en proves individuals i 4 en relleus. Mai a la història del club s’havien aconseguit  tantes medalles en un sol campionat. Els nedadors que van aconseguir medalla van  ser, Txell Domènech,  7 medalles, 6 d’or, 50 braça, 200 estils, 50 papallona, 100 braça, 100 i 50 crol i 1 de plata amb 200 crol. Martí Ranea, 6 medalles,  or a les proves de 200 esquena i 400 estils, plata a les proves de 100 esquena, 200 estils, 100 braça i 50 esquena.  Àneu Ferrer, plata amb  i 100 esquena, 100 papallona, 50 esquena i bronze amb 200 esquena i  200 papallona i per últim Ivet Macià bronze a la prova de 50 braça i Ona Planas plata a la prova de 100 crol.
Als relleus van fer medalla de plata a la prova de 8x50 estils mixtes, relleu format per, Martí Ranea, Ivet Macià, Pau Pagès, Txell Domènech, Guillem Codina, Àneu Ferrer, Jaume Meinhardt i Ona Planas.
I els relleus femení de 4x200 lliures segones, 4x100 lliures també segon lloc i primer lloc i medalla d’or el relleu de 4x100 estils. Tots tres relleus formats per, Txell Domènech, Ivet Macià, Ona Planas i Àneu Ferrer.
També van estar prop del podi , Pau Pagès quart i cinquè a les proves de 100 i 200 braça i l’Ivet Macià a les proves de 100 i 200 esquena.
La resta de nedadors que van formar part del millor equip de la historia del club van ser, Eudald Tarrats, Enric Macià, Martí Fontdevila, Mireia Montaña, Mar Casals, Alba Massana, Uma Panadès i Carola Baronet.