16/07/2018

TRES MEDALLES DEL CN VIC AL CAMPIONAT D’ESPANYA JUNIORS DE NATACIÓ

De dimecres fins diumenge s’ha celebrat a Mairena del Jarafe, Sevilla, el campionat d’Espanya absolut i júnior de natació. El Vic ETB, hi ha participat amb tres nedadors juniors, aconseguint tres medalles i 7 finals. Martí Ranea, ha guanyat dues medalles, plata de 400 estils i bronze amb 200 estils, i un cinquè lloc amb 200 esquena. Txell Domènech va aconseguir medalla de plata a la prova de 100 lliures, i va nedar les finals de 200 estils, quarta, 100 lliures cinquena, i 50 lliures sisena. En Jan Moreno va nedar la prova de 400 lliures i no va poder classificar-se a la final.